Image Slide 1
ŠIK BUTIK

Odpad spremenimo v zaklad

Vsak zavržen kos pohištva nosi svojo zgodbo in nedvomno bi imel veliko za povedati, vsekakor zanimive zgodbe o njihovih lastnikih, lokacijah…
Pa vendar je staro, oguljeno, stilsko pohištvo še vedno zaželeno tudi v modernih domovih in med mlajšo generacijo.
 
Starinsko pohištvo daje občutek domačnosti pa vendar je še vedno lahko trendovsko. Izdelki iz druge roke so veliko krat v dobrem stanju in kvalitetni, lastniki se kosa pohištva le naveličajo.
 
Res drži, da je odpad nekomu zaklad. Z nekaj idejami in truda pohištvu vračamo dušo in jih spreminjamo v dizajnerske kose.
Prenove se razlikujejo in sicer je tukaj pomembna vizija. Vsekakor pa vsakemu dodamo unikatnost.

Kaj je Šik butik?

Center ponovne uporabe Velenje je svojo ponudbo nadgradil z linijo Šik butik, kjer boste našli obdelane trendovske kose pohištva. Z inovativnimi idejami in znanjem ekipe smo v stare kose pohištva vdihnili novo življenje in jih spremenili v “šik" pohištvo.
 
Naše poslanstvo je ekološko osveščanje, varčevanje z naravnimi viri in energijo ter zmanjševanje količine odpadkov. To linijo želimo približati kupcem kot prijazno, drugačno pa vendar še zmeraj trendovsko.
 
Ljubitelji drugačnih, umetniških in starinskih kosov pohištva, si bodo lahko popestrili svoje bivalne prostore z našimi kosi pohištva iz linije Šik Butik.